Om os

WARDHOG

Udtales [Wart-Hock] plu. [Wardhogger]


Betydning ‘GarderobeSvin’

Wardhog er en ny webshop med fashiontøj, sko, sport med ski og golf samt accessories til den moderne herre.

En Wardhog er den unge fyr samt den moderne herre der er modebevidst, lukseriøs og som sætter eget præg på hverdagen i form af stil.

Garderoben er en del af en personas dna og har fået større betydning gennem årene. Navnet Wardhog betyder i sin helhed “GarderobeSvin”. Vi har taget udgangspunkt i Warthog (vortesvin), som også ses i form af vores logo også krydret det med noget så fashionabelt som Wardrobe (garderobe) Tanken bag navnet var at ramme den unge fyr samt moderne herre der er modebevidst, lukseriøs og som sætter sit eget præg på hverdagen i form af stil.

Nick startede sin interesse for mode da han som studerende havde fritidsjob i Daniel i Hørsholm. Efter endt studentereksamen fik han ansvaret for herreafdelingen i Paris/Texas i København og efterfølgende havde han i en årrække ansvaret for en af J.Lindebergs kollektioner i Danmark. I 2007 fik han ansvaret for J.Lindeberg Flagship Store i København. Nick er flink, smilende og yderst imødekommende og har sans for hvilke produkter den enkelte kunde har interesse for. Lillebroderen Simon kom først ind i detailbranchen i 2014, hvor han blev oplært af Nick. Simon har tidligere prøvet kræfter som professionel golfspiller. I takt med det har han et enormt kendskab til hvilke sportslige produkter der er bedst "in action". Simon er en meget smilende og udadvendt person, der lægger stor energi i det arbejde han udfører.

Du har også kigget på

 

img

Tilføjet til indkøbskurv med succes!