Om Wardhog

 

BRØDRENE GUNDORPH

Wardhog ejes af brødrene Gundorph, Nick og Simon, som til dagligt driver butikken i Lyngby og webshoppen "wardhog.com".

Nick fik i en ung alder en interesse for fashiontøj og startede som teenager som butikselev i en fashionbutik i Hørsholm. Efter endt uddannelse blev Nick sælger for J. Lindeberg i Danmark. I 2006 åbnede Nick sammen med resten af familen J. Lindeberg Flagship Store i København.

Broderen Simon var i flere år professionel golfspiller. I 2018 lagde han golfoutfittet i skabet og byttede det ud med lækkert fashiontøj og fik sin daglige gang i Wardhog butikken i Lyngby.

På billedet: Nick til venstre og Simon til højre.

MULTIBRAND STORE I LYNGBY

Det har længe været et ønske at åbne en Multibrand Store. Efter fem års søgen og udvikling af koncept åbnede butikken i 2018 dørene op i Lyngby med navnet "Wardhog".

UPCOMMING OG ETABLEREDE MÆRKER

Hos Wardhog kan man købe eksklusivt fashiontøj til mænd fra de helt store modebrands og upcoming brands.

Vores brands er nøje valgt ud fra design, kvalitet og pasform. Vi gør os umage for at have etablerede eksklusive brands - og vi er konstant på jagt efter nye spændende upcoming brands, som vi altid er klar på at give en chance.

Vi finder de brands, du finder i butikken og shoppen, på modemesser i Paris, Milano og andre metropoler.

WARDHOG NAVN + IKON

Wardhog er et sammenbragt ord: "Wardrobe", som på engelsk betyder garderobe og "Warthog", som betyder vortesvin. Vi tog "Ward" fra garderobe og "Hog" fra vortesvin. Deraf kom navnet Wardhog, som i oversat betydning bliver til “GarderobeSvin”. Vores ikon er det maskuline vortesvin.


WARTHOG I VORES DNA

Vi har taget udgangspunkt i warthog (vortesvin), som er et super maskulint dyr, det er meget renligt og udstråler efter vores mening charme, karakter og er let på fødderne. Vortesvinet er ikke bange for at drille og tage kampen op mod savannens langt større rovdyr.


EKSKLUSIVT FASHIONTØJ

Eksklusivt udvalg af modetøj, sko, golf, ski, accessories og livsstil til den moderne herre, som har charme, karakter og er let på fødderne.

 

SÅDAN HANDLER DU HOS OS

For at foretage et køb hos os, skal du igennem 5 trin:
1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde.
4. Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik.
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden, og godkend købet.