VELKOMMEN TIL WARDHOG

Wardhog er håndplukket fashion til mode- og kvalitetsbevidste unge og voksne mænd i hele Danmark. Wardhog er et inspirerende livsstilsunivers, uanset om du besøger vores fysiske butik eller vores webshop. Wardhog er for dig, der ikke vil nøjes, men gerne vil forkæle dig selv med tidløs fashion fra originale og ansvarlige brands.

TO BRØDRE – ÉN VISION

Wardhog er et ægte familiefirma. Bag virksomheden står brødrene Nick og Simon Gundorph. De startede Wardhog i 2018, da de åbnede deres multibrand store på den attraktive Lyngby Hovedgade nord for København og supplerede den med en stor webshop, der henvender sig til mænd i hele landet. Nick og Simon har vidt forskellig baggrund for at være i modebranchen. Storebror Nick har haft med herretøj at gøre, siden han som skoledreng fik fritidsjob i en fashionbutik i Hørsholm, mens Simon først kom ind i branchen, da han indstillede en karriere som professionel golfspiller på Ecco Touren for at hellige sig familien og åbnede forretning sammen med sin bror. Også brødrenes far Lars Gundorph er tøjentusiast og med i virksomheden med en andel, men det er sønnerne, der bestemmer. Og de kan godt arbejde sammen. ”Det kan være nemt, og det kan være hårdt, men vi kan altid være ærlige og sige tingene, som de er, for vi har enorm respekt for hinandens forskelligheder og kompetencer,” siger Simon.

KUNDERNE SKAL MÆRKE VORES GLÆDE VED MODE

Nick Gundorph åbnede allerede i 2006 J.Lindeberg Flagship Store midt i København, som han stadig driver ved siden af Wardhog. ”Jeg elsker faget salg, og jeg elsker at have med kunder at gøre. I tøjbranchen beskæftiger du dig med fede produkter, og du gør andre mennesker glade hver dag, både i kraft af tøjet og i kraft af den oplevelse, du kan give dem,” siger Nick. Som ung var lillebror Simon typen, der lagde tøjet til næste dag i gymnasiet frem aftenen før. Men længe blev hans interesse for mode overgået af hans talent for golf. ”Men jeg gik op i at være fedt klædt på, når jeg spillede. Det er den samme glæde ved mode, jeg gerne vil give tilbage til vores kunder,” siger Simon.

DERFOR HEDDER VI WARDHOG

Vores logo og navn symboliserer alt det, vi gerne vil være for vores kunder. Vores navn er en sammentrækning af ’Wardrobe’, som jo betyder garderobe på engelsk, og ’Warthog’, som er engelsk for vortesvin. Vi elsker nemlig vortesvinet – et fantastisk, maskulint og selvsikkert dyr, der er hurtig på fødderne og godt tør drille en søvnig løve, der ligger og slumrer. Og lige som vortesvinet er den frække dreng i klassen ude på savannen, vil vi gerne udfordre de store spillere i modebranchen med et friskt, maskulint, kvalitetsbetonet og servicebevidst svar på, hvor du som kunde får den bedste oplevelse i fashion. Med andre ord: Vi er til for verdens ’Garderobesvin’.

HER SKAL MÆND HAVE LYST TIL AT OSE

Nick ventede tålmodigt i fem år, før det perfekte forretningslokale blev ledigt på Lyngby Hovedgade 66B. Her inviterer vi vores gæster indenfor i et livsstilsunivers, hvor vi ud over nye tøjkollektioner fra både unge og etablerede brands frister med inspiration og lækkerier til mænd i form af parfumer, smykker, flotte coffee table-bøger og andre varer, der egner sig til gaver eller selvforkælelse. Mænd kan skam også lide at ose, når de er på hjemmebane, og hos os er du velkommen til at bruge god tid på at udforske vores forskellige afdelinger med jakkesæt og strik i lækre kvaliteter, håndsyede sko fra Italien, nichebrands fra specialiserede danske og udenlandske ildsjæle, sneakers og casual tøj. Og meget andet.

VI TAGER ANSVAR FOR DIN STIL – OG VERDEN OMKRING OS

Der er næppe nogen anden branche, hvor produktnyhederne strømmer ind i samme tempo som i modebranchen. Dynamikken og de mange nye kollektioner er med til at gøre fashion til en fascinerende industri – men det giver også os et ekstra ansvar for, at natur og ressourcer på vores fælles jord ikke lider unødig skade, blot fordi en del af moden dikterer nye styles konstant. I Wardhog arbejder vi helst med kvalitetsbrands, som med deres stil og ansvarlige valg af materialer designer mode, der skal holde længere tid end indeværende sæson.

ØKOLOGI, LAVT VANDFORBRUG OG GENBRUG

Brands, der benytter GOTS-certificeret økologisk bomuld, eller for eksempel sparer 90 procent af vandforbruget væk ved at laserbehandle deres denim i stedet for at vaske den, får også et plus i vores bog. Det samme gælder brands, der arbejder med såkaldte deadstocks og designer nyt tøj af metervarer, der er til overs fra en tidligere produktion. I tøjbranchen kan vi også bidrage til CO2-reduktionen. Det gør vi i Wardhog ved i størst muligt omfang at vælge brands, der får produceret deres tøj i Europa.

FOR OS ER MODE BÅDE EN LIVSSTIL OG ET FAG

Fashion er en livsstil – men det er også et fag. Et overset emne, når det gælder virksomheders samfundsansvar, er forpligtelsen til at uddanne nye generationer i servicefag. Faguddannede tøjmennesker, der brænder for at give deres kunder den bedste service gennem stor produktviden og en imødekommende betjening, hænger ikke på træerne, og generelt ansætter modebranchen ikke elever i nær samme omfang som tidligere. Dén udvikling vil vi gerne gøre vores til at få ændret, så i Wardhog prioriterer vi at tage elever – engagerede tøjmennesker, der elsker deres produkter og er topmotiverede for at gøre en positiv forskel for vores kunder.

HÅNDPLUKKEDE BRANDS

Ambitionen med Wardhog er at præsentere vores kunder for brands, de ikke kan gå ud og finde på hvert gadehjørne i Danmark. Hele vores sortiment er håndplukket af os selv. Vi har både upcoming brands og high end brands. Vi prioriterer brands, der er specialister inden for deres specifikke område og har fokus på at designe, udvikle og producere for eksempel strik, jakker/frakker, sko mv. Vi elsker også at finde brands, der er dybt forankrede i en særlig tradition og et lokalområde kendt for en særlig produktion. Det kan være klassisk arbejdstøj fra Normandiet eller håndsyede italienske sko fra en fabrik, hvor de har forfinet deres håndværk og produkter gennem generationer. Vi støtter den danske mode ved at vælge danske brands, vi synes er fede, men vi tager også til Milano og Paris for at finde udenlandske brands, vi kan forkæle vores kunder med.

ET GÆSTFRIT OG LEVENDE LIVSSTILSUNIVERS

”Lad som om du er hjemme.” Har du hørt det før? I Wardhog mener vi det faktisk. Vi tilbyder kaffe og vand i vores café- og loungehjørne, hvor din partner og måske dine børn kan slå sig ned, mens du prøver tøj. Du er også velkommen til selv at tage en puster. God service er en balancegang. Vi vil være der for dig, men du må heller ikke føle dig omklamret. Vi er taknemmelige for vores mange loyale kunder. Du optjener fem procent på fuldpriskøb, som du kan spare op og bruge senere. Det skal altid være hyggeligt at besøge Wardhog, og nogle gange går vi linen ud med events med udskænkning og livemusik, så det rusker i hele Lyngby Hovedgade.