Chinos et musthave i garderoben

Chinos et musthave i garderoben

Chinos er nutidens svar på komfort og er utrolig alsidige. Chinos kan både bruges til casual og business. De er slidstærke, elegante og uundværlige i garderoben. Der er efterhånden mange varianter af chinos kvaliteter.
 
Den mest klassiske chino er den i bomuldstwill med stretch, lynlås i gylp og skrålommer, som gør den endnu mere anvendelig at bære til en blazer.

Vi ser et snært af skifte ren businessmæssigt, hvor mange ofte vælger blazer og chinos frem for jakkesæt. 

Derfor er en Wool Stretch Chinos uundværlig i efterårsgarderoben. Buksen er produceret i en eksklusiv og utrolig slidstærk uld kvalitet med stretch for komfort. 
Disse findes med og uden struktur og selvfølgelig i et hav af farver. 

Efterårets helt store hit er også fløjlsbuksen. Fløjlsbuksen er for alvor vendt tilbage og er den hotteste modetrend netop nu. Denne buks er også blevet mere smal og fås i en højere kvalitet og komfort i form af stretch. Her er Dondup også skarp, hvad angår kvalitet og stretch. 

Hos Wardhog finder du mange forskellige varianter af chinos fra det italienske mærke Dondup, hvor alt er produceret i Italien. Dondup formår at levere materialer af højeste kvalitet og komfort.

 Alt nu om dage afhænger af kvalitet og komfort, og vi mænd skal næsten ikke føle, at vi har bukser på, og her leverer Dondup altid varen. 

Så næste gang du overvejer at hoppe i et par jeans så prøv med et par chinos i stedet - du vil ikke fortryde. For os at se er et par chinos kommet for at blive og et musthave i enhver garderobe. 

Hos Wardhog har vi samlet et stort udvalg af populære chinos, som du kan lade dig inspirere af her - Se vores Chinos her


Se vores andre blogindlæg

Vis alle