Bonjour fra Paris

Posted by Simon Gundorph on

Bonjour fra Paris

Vi i Wardhog har i denne uge valgt at sætte fokus på vores parisiske mærker. 
Det klassiske parret med urban og sporty look. Franskmændene ved hvor de vil hen, de sætter pris på kvalitet og derfor har vi valgt at arbejde med franske brands siden vi åbnede. 

Bonjour de Wardhog


Ami Paris: Et nyere brand, som har taget verden med storm. Franske Ami Paris som er skabt af Alexandre Matuissi bærer det ikoniske hjerte der symboliserer Eiffeltårnet. Ami Paris er kendt for at have klassiske snit med tvist af urban look og i lækre kvaliteter. 

Maison Kitsune: Maison Kitsuné blev oprettet i 2002 af Gildas Loaëc og Masaya Kuroki og tilbyder en kollektion præget af farver og prints. Maison Kitsuné er kendt for deres signaturlogo. Dit nye yndlingsdyr! Kitsune som er japansk for Ræv. Den blå-hvid-røde farvevalg er rævens mest berømte uniform, da den fanger selve essensen af ​​Maison Kitsuné Parisien-livsstilen.

KenzoBrandet blev skabt af Kenzo Takada i 1970. Kenzo blev kendt for sit asiatiske og japanske udtryk kombineret med europæisk mode, som kollektionerne også repræsenterer. Vilde prints, farver og deres anerkendte signaturlogo Tigeren.

Se nyheder her

Her er lidt bestsellers fra de 3 franske brands:

Oversized Ami de Coeur Sweater - Blå

Oversized Ami de Coeur Sweater - Blå

Grey Fox Head Patch Classic Hoodie - Råhvid

Grey Fox Head Patch Classic Hoodie - Råhvid

Tiger Classic Sweatshirt - Sort

Tiger Classic Sweatshirt - Sort